winxpsp3 دا فونت مەسىلىسى

ئىنكاس يوللاش [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Newruz
يازمىلار: 113
تىزىملانغان ۋاقتى: پەيشەنبە ماي 24, 2007 12:05 am
ئالاقىلىشىش:

winxpsp3 دا فونت مەسىلىسى

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان Newruz » شەنبە مارت 07, 2009 3:13 am

[img]ftp://newruz.vicp.net/ukijXp3.jpg[/img]
مەن شېندۇ ئېكسپى 3 نى قاچىلىغان ئىدىم ئويغاننىمۇ توغرا قاچىلىدىم . خەتلەر رەسىمدىكىدەك. ۋورد ۋە نوتېپادتا فونت تۇرىدە ئۇكىج فونتلىرى يوق. پەقەت ئەلكاتىپنى قاچىلساملا بار. تۆۋەندىكى رەسىمدىكىدەك. ئۇكىج تورىنىمۇ توغرا كۆرەلمىدىم. usp10.dll مەسىلىسىمۇ قانداق؟!
[img]ftp://newruz.vicp.net/ukijXp3001.jpg[/img]



Computer
يازمىلار: 88
تىزىملانغان ۋاقتى: جۈمە ئاۋغۇست 31, 2007 3:53 am
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان Computer » شەنبە مارت 07, 2009 2:12 pm

رەسىــــــــــــم قەتئىي چىقمــــــــــــــــــــــــــــــــاپتــــۇ، كۆرگىـــــــــــــــــــــــــــــــــلى بولمىــــــــــــــــــــــــــــــــــــدى،.......

tayir
يازمىلار: 28
تىزىملانغان ۋاقتى: شەنبە ئىيۇن 02, 2007 4:05 pm
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان tayir » يەكشەنبە مارت 08, 2009 8:58 am

مەن Windows XP SP3 نىڭ قاچىلىندىغان ھۆججىتىنى توردىن چۈشۈرۈپ قاچىلاپ ئىشلىتىۋاتىمەن .UKIJ خەت نۇسقىلىرىنىڭ ھەممىسىدى دىگۈدەك بار . كىرگۈزگۈچتىن ئەلكاتىپ 5.5 ھەقسىز نۇسقىسى قاچىلانغان . ھەم خالىغان خەت نۇسقىسىدا نۇرمال خەت ئۇرالايمەن. قارىغاندا سىز قاچىلغان سېستىما مەسلە بار ئوخشايدۇ .

ئىنكاس يوللاش
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

گە قايتىش

توردىكى ئەزالار

مۇنبەردىكى ئەزالار: 1 ۋە 0 مېھمانلار