ئە ۋە ئى ھەرىپىنىڭ نۇرمال ئۇلانماسلىقى

ئىنكاس يوللاش [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
tayir
يازمىلار: 28
تىزىملانغان ۋاقتى: شەنبە ئىيۇن 02, 2007 4:05 pm
ئالاقىلىشىش:

ئە ۋە ئى ھەرىپىنىڭ نۇرمال ئۇلانماسلىقى

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان tayir » سەيشەنبە مارت 10, 2009 9:48 am

ئاساسى رايۇنىدىكى ئە ۋە ئى ھەرىپىنىڭ بېسىپ چىقارغاندىكى ئۇلانماسلىقى USP10.dll ۋە خەت نۇسقىسىغا مۇناسىۋەتلىكىمۇ ؟ نىمە ئۈچۈن بۇھەرىپلەر ئۇلانمايدۇ ؟ بۇنىڭ جاۋابىنى تاپالماي مەلۇمات جەدۋىلىنى ئىشلىتەلمەي يۈرۈيمەن .
مەن VB2005 دە پىروگرامما يىزىشنى ئۆگەنگندىن باشلاپ بۇ ئىش مىنى ناھايتى بىئارام قىلىپ كەلدى . مەسىلە كۈرۈنۈشتە ئەمەس بىېسىپ چىقىرىش ۋە بېسىشنى ئالدىدىن كۈرۈشتە چىقىۋاتىدۇ .
[img]http://web.bilik.cn//tayir/1.jpg[/img]
مەلۇمات جەدۋىلى (打印报表) نى لايھەلىگەندىكى كۈرۈنۈش
[img]http://web.bilik.cn//tayir/2.jpg[/img]
پروگراممىنى ئىجرا قىلماي تۇرۇپ مەلۇمات جەدۋىلىنى كۆرۈپ باققاندىكى كۈرۈنۈش
[img]http://web.bilik.cn//tayir/3.jpg[/img]
پروگراممىنى ئىجرا قىلىپ مەلۇمات جەدۋىلىنى كۆرگەندىكى كۈرۈنۈش . بېسىپ چىقارسىمۇ مۇشۇنىڭ بىلەن ئوخشاش بېسىپ چىقىرىدۇ . UKIJ تارقاتقان ۋە ئەلكاتىپ خەت نۇسقىللىرىنىڭ ھەممىسدە مۇشۇنداق نۇرمال ئۇلانمايدۇ .
Wondows XP SP2 نى ئىشلەتكەندە ئىككىلا ھەرىپ ئۇلانمايتى .
يۇقارقى رەسملەر Wondows XP SP3 دە VS2005 دىكى كۈرۈنۈش USP10.dll نەشىرى 1.0420.2600.5512 (xpsp.080413-2105)
نەچچە ۋاقىتتىن بۇيان ئاساسى رايۇندىكى خەتلەرنى كېڭەيتىلگەن رايۇنغا ئالماشتۇرۇش ئارقىلىق ئە ئى ھەرىپلىرىنىڭ ئۇلانماي بېسىلىشىنى نۇرمال قىلغان ئىدىم . ساندانغا ھەرىپلەرنى ئالماشتۇرۇپ ساقلاتسام كېڭەيتىلگەن رايۇندىكى خەتلەر باسقا يىزىق بىلەن ئارلاش كىلىپ قالغاندا بەزى ئورۇنلاردا نۇرمال ئۇلىنىپ كۈرۈنمەيدىغان ئەھۋاللار بار . يەنە ئاساسى رايۇندىكى خەتلەر بىلەن كېڭەيتىلگەن رايۇندىكى خەتلەرنىڭ تەڭلىكىنى سېسلىشتۇرغاندا ئىككىسى تەڭ بولماي قالدىكەن .
يېقىندىن بۇيان ھەرىپ كودى توغرىسدا خېلى تالاش تارتىشلار بولۇۋاتىدۇ . بۇ ھەرىپلەرنىڭ ئۇلانماسلىقى يېڭى فونت تۈزتىشىتىن كىيىن ئوڭشىلارمۇ ؟



cukkunt
يازمىلار: 29
تىزىملانغان ۋاقتى: پەيشەنبە ئاۋغۇست 28, 2008 10:21 am
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان cukkunt » يەكشەنبە مارت 15, 2009 5:33 am

ئەسسالامۇ ئەلەيكۇم!
مۇشۇ ئە ۋە ئى ھەرىپلىرى لۇنىكىس سېستىمىسىدىكى تور بەت لاھىيلەيدىغان قوراللاردا نورمال ئەمەس (ئۇلانمايدۇ!)بۇنى قانداق ھەل قىلساق بولار ئەمدى؟!:L

Computer
يازمىلار: 88
تىزىملانغان ۋاقتى: جۈمە ئاۋغۇست 31, 2007 3:53 am
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان Computer » يەكشەنبە مارت 15, 2009 6:16 am

يېڭى فونت تارقىتىلغاندىن كېيىنمۇ بۇرۇنقى ئاساسي ھەرپ كودلىرىدا ئۆزگىرىش بولمايدۇ، ئەلكاتىپ فونتلىرىدىمۇ ئوخشاشلا شۇنداق مەسىلە بولغان بولسا، بۇ سىزنىڭ كومپىيۇتېرىڭىزدىكى سىز دىگەن usp10.dll ھۆججىتى بىلەن مۇناسىۋەتلىك ئوخشايدۇ، سىز ئەڭ ياخشىسى دانىش سىستىما يىڭىلىغۇچىسى دەپ بىر سىستىما خەت نۇسخىلىرىنى ۋە usp10.ddl ھۆججىتىنى يىڭىلايدىغان بىر دىتال بار شۇنى تىپىپ قاچىلاپ كۆرۈڭ.

Uyghurmen
يازمىلار: 16
تىزىملانغان ۋاقتى: يەكشەنبە مارت 01, 2009 11:54 pm
ئالاقىلىشىش:

PHP-Nuke دىن ياردەم سورايمەن

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان Uyghurmen » يەكشەنبە مارت 15, 2009 6:07 pm

PHP-Nuke نىڭ مۇنبىرىگە رەسىم قويالمايۋاتىمەن. قانداق كود كېرەك؟ يول كۆرسەتسەڭلار.

مەن Joomla ياكى mambo ئىشلىتەي دېگەنىدىم. كۆرۈنىشى ناھايىتى چىرايلىقكەن. ئەمما PHP-Nukeقا ئوخشىمايدىغانراق قۇرۇلمىغا ئىگە ئىكەن. ئۇيغۇرچە خەت نۇسقىسى يۈكلىيەلمىدىم. فونتنىڭ قانداق يۈكلىنىدىغانلىقىنى ئېيتىپ بېرىدىغانلار بولسا، مەن بۇ پروەرامنى تەرجىمە قىلاي دېگەن. ياردەم قىلىشنى خالىغانلار بىۋاسىتە ئالاقىلاشسا: [email]yningson@gmail.com[/email]
ياردەمىڭلاردىن ئاللاھ رازى بولسۇن.

tayir
يازمىلار: 28
تىزىملانغان ۋاقتى: شەنبە ئىيۇن 02, 2007 4:05 pm
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان tayir » سەيشەنبە مارت 17, 2009 3:21 am

[quote]ئەسلى يوللىغۇچى: [i]Computer[/i] ، ۋاقتى: 2009-3-15 12:16 [url=http://www.ukij.org/munber/redirect.php?goto=findpost&pid=2331&ptid=481][img]http://www.ukij.org/munber/images/common/back.gif[/img][/url]
سىز ئەڭ ياخشىسى دانىش سىستىما يىڭىلىغۇچىسى دەپ بىر سىستىما خەت نۇسخىلىرىنى ۋە usp10.ddl ھۆججىتىنى يىڭىلايدىغان بىر دىتال بار شۇنى تىپىپ قاچىلاپ كۆرۈڭ[/quote]
دىگىنىڭىزدەك دانىش سىستىما يىڭىلىغۇچىسى 2.0 نى قاچىلاپ كومپيۇتېرنى قايتا قوزغىتىپ خەتلەرنى قايتا يازساممۇ ئە ھەرىپى ئوخشاشلا ئۇلانمىدى .
[img]http://web.bilik.cn//tayir/5.jpg[/img]
ئى ھەرىپى نۇرمال ئۇلۇنۋاتىدۇ .

teshnayi
يازمىلار: 21
تىزىملانغان ۋاقتى: شەنبە مارت 21, 2009 1:27 pm
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان teshnayi » دۈيشەنبە مارت 30, 2009 1:35 pm

[size=4]ukij ئۇيغۇرچە كىرگۈزگۈچنى قاچىلىغاندىن كېيىن، WORD دا ukk خەت نۇسخىسىنى تاللاپ خەت ئۇرسام، ئە ھەرىپى ئۇلانمىدى، شۇنداقلا ئە ھەرىپى ئەرەپچە چىقىۋالدى.[/size]

tayir
يازمىلار: 28
تىزىملانغان ۋاقتى: شەنبە ئىيۇن 02, 2007 4:05 pm
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان tayir » شەنبە ئاپرىل 04, 2009 4:52 am

مەلۇمات جەدۋىلى ياسىماي بىۋاستە تېكىست رامكىسىدكى مەزمۇنلارنى بېىسپ چىقارساقمۇ يەنىلا ئوخشاش .
[code]
Imports System.Drawing.Printing
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim Printer As New Printing.PageSettings
Printer.PaperSize.RawKind = Printing.PaperKind.A4
Dim PrintDoc As New Printing.PrintDocument
PrintDoc.DefaultPageSettings = Printer
AddHandler PrintDoc.PrintPage, AddressOf PrintDoc_PrintPage
PrintDoc.Print()
End Sub

Private Sub PrintDoc_PrintPage(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs)
Dim RightFormat As StringFormat = New StringFormat
Dim m_Font As New Font("UKIJ Tuz Basma", 6, FontStyle.Regular, GraphicsUnit.Millimeter)
RightFormat.LineAlignment = StringAlignment.Center
RightFormat.Alignment = StringAlignment.Far
e.Graphics.DrawString(TextBox1.Text, m_Font, Brushes.Black, 800, 80, RightFormat)
End Sub
End Class
[/code]

tayir
يازمىلار: 28
تىزىملانغان ۋاقتى: شەنبە ئىيۇن 02, 2007 4:05 pm
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان tayir » يەكشەنبە ماي 24, 2009 8:18 am

بىرەر ئايمۇ ئۆتتى بىرەر ئېنىق سەۋەپ نەتىجە چىقمىدى. ھەرىپلەر نىمىشقا ئۇلانمايدۇ . مەشخۇلات سېستىمىسىنى نەچچە قېتىم قايتا توردىن چۈشۈرۈپ قاچىلاپمۇ باقتىم ( Ghost نۇسقىسى ئەمەس ) . نەچچە كىرگۈزگۈچلەرنى چۈشۈرۈپ سىناپمۇ باقتىم :Q :Q :Q

Intil
يازمىلار: 485
تىزىملانغان ۋاقتى: پەيشەنبە ئاپرىل 12, 2007 4:50 am
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان Intil » يەكشەنبە ماي 24, 2009 3:59 pm

بۇ يانفۇندىكى مەسىلە يەنى يانفۇن اونتلىرىنىڭ ئورۇنلاشتۇرۇلىشىدا ئۇيغۇرچىنى ئويلاشمىغان گەپ.
شۇنچىلىك بىلىمەن.

tayir
يازمىلار: 28
تىزىملانغان ۋاقتى: شەنبە ئىيۇن 02, 2007 4:05 pm
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان tayir » چارشەنبە ماي 27, 2009 2:01 am

يۇرقاقى سىناق يانفۇندا ئەمەس كومپيۇتېردا ئېلىپ بېرىلغان . WIndowsXP گە قاچىلانغان VS2005 دىكى مەلۇمات جەدۋىلىدە ئۇيۈۇرچە خەتلەرنى كۆرسىتىپ بېسىپ چىقارغاندا ياكى كود ئارقىلىق تېكست كۆزنىكىگە يىزىلغان خەتلەرنى بېسىپ چىقارغاندا كۆرۈلگەن ئەھۋال.

ئىنكاس يوللاش
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

گە قايتىش

توردىكى ئەزالار

مۇنبەردىكى ئەزالار: 2 ۋە 0 مېھمانلار