VISTA غا photoshopcs3 قاچىلانمايۋاتىدۇ ؟

kulke0997
يازمىلار: 111
تىزىملانغان ۋاقتى: پەيشەنبە نويابىر 29, 2007 10:40 am
ئالاقىلىشىش:

VISTA غا photoshopcs3 قاچىلانمايۋاتىدۇ ؟

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان kulke0997 » دۈيشەنبە ماي 05, 2008 7:39 pm

ئەسسالامۇ ئەلەيكۇم دوستلار :

ئىشلىتىۋاتقان vista ھەقىقىي نۇسخىدىكى ئائىلە ئادەتتىكى نەشىرى ئىدى . كومپيۇتېرنىڭ چاتىقىمۇ ياكى باشقا سەۋەپمۇ ئۇقمىدىم photoshopcs3 قاچىلانمايۋاتىدۇ . ھەر خىل نۇسخىسىنى قاچىلاپ باقتىم پەقەت بولمىدى . تۆۋەندىكى رەسىمدىكىدەك خاتالىق چىقىۋېلىپ ماڭمىدى . بىلىدىغانلار ياردەم قىلساڭلار ...



Omar14
يازمىلار: 150
تىزىملانغان ۋاقتى: يەكشەنبە ئىيۇن 03, 2007 12:48 am
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان Omar14 » سەيشەنبە ماي 06, 2008 2:41 am

VISTA تادا ھازېر تېخى CS3 نى ئىشلەتكىلى بولمايدىغۇ ! ! سىز يىشىل نۇسخىسىنى تىپىپ ئىشلىتىپ كۆرۈپ بىقىڭ ! ! !

[[i] بۇ يازمىنى ئاخىرقى قېتىم تەھرىرلىگۈچى: Omar14 ، ۋاقتى: 2008-5-6 08:43 [/i]]

kulke0997
يازمىلار: 111
تىزىملانغان ۋاقتى: پەيشەنبە نويابىر 29, 2007 10:40 am
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان kulke0997 » سەيشەنبە ماي 06, 2008 3:23 am

مەنمۇ ئەسلى 270 مېگابايىتلىق يېشىل نۇسخىدىكى Photoshop نى ئىشلىتەتتىم . قايسى كۈنى ئۇنى ئۆچۈرۋېتىپ ساپتىمەن ،، ئەمدى ئاشۇنداق ياخشى ئشىلەيدىغان Photoshop نى تاپالماي يۈرىۋاتىمەن . ئۇنداقتا مەن يەنە ئىزدەپ باقاي... رەھمەت:victory:

Pinhan
يازمىلار: 42
تىزىملانغان ۋاقتى: چارشەنبە ئاپرىل 04, 2007 5:44 pm
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان Pinhan » سەيشەنبە ماي 06, 2008 4:02 am

ADOBE شىركىتىنىڭ تور بىكىتدە مۇناسىۋەتلىك ياماقلار بولۇشى مۇمكىن ئىزدەپ بېقىڭ ...

ياكى ھازىرچە بۇنى چۈشۈرۈپ ئىشلىتىپ تۇرۇڭ . ئاز - مۇنچە ئۆزگەرتىش كىرگۈزۈپ VISTA ماسلىشىدىغان قىلىنغان نۇسخسى ئىكەن . بىراق بۇمۇ ئەسلىي ماھىيتىدىن ئېلىپ ئېيتقاندا يېشىللاشتۇرۇلغان نۇسخىسى ئىكەن ، يېشىللاشتۇرۇلۇپ بولغاندىن كىيىن قايتىدىن ئوراپ تەييارلانغىنى ئىكەن .

چۈشۈرۈش ئادىرسى : [url=http://softup.it168.com/AdobePhotoshopCS3_10_12-14-06.exe]http://softup.it168.com/AdobePhotoshopCS3_10_12-14-06.exe[/url]

[[i] بۇ يازمىنى ئاخىرقى قېتىم تەھرىرلىگۈچى: Pinhan ، ۋاقتى: 2008-5-6 10:07 [/i]]

kulke0997
يازمىلار: 111
تىزىملانغان ۋاقتى: پەيشەنبە نويابىر 29, 2007 10:40 am
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان kulke0997 » سەيشەنبە ماي 06, 2008 4:41 am

بولىدۇ رەھمەت . مەن بىر سىناپ ئىشلىتىپ باقاي ... دوستلارغا كۆپتىن كۆپ رەھمەت ...

kulke0997
يازمىلار: 111
تىزىملانغان ۋاقتى: پەيشەنبە نويابىر 29, 2007 10:40 am
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان kulke0997 » سەيشەنبە ماي 06, 2008 6:23 am

پىنھان ئەپەندىم سىز قالدۇرغان ئادرېستىن چۈشۈرۈپ قاچىلىسام نورمال قاچىلاندى ئەمما AMT دېگەن بىر كىچىك قوشۇمچە ھۆججىتىنىڭ خاتالىقى ئوخشايدۇ . ئاشۇنداق خاتالىق چىقىۋېلىپ قوزغالمايۋاتىدۇ ... بۇ نېمە ئىشتۇ ..:$

Pinhan
يازمىلار: 42
تىزىملانغان ۋاقتى: چارشەنبە ئاپرىل 04, 2007 5:44 pm
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان Pinhan » سەيشەنبە ماي 06, 2008 6:43 am

ATM غول مۇندەرىجىسىدىكى application.six 6 ھۆججىتىنىڭ كىڭەيتىلگەن نامىنى sif ئۆزگەرتىپ كۆرۈپ باقامسىز قانداق ؟؟؟

kulke0997
يازمىلار: 111
تىزىملانغان ۋاقتى: پەيشەنبە نويابىر 29, 2007 10:40 am
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان kulke0997 » سەيشەنبە ماي 06, 2008 6:47 am

application.sif مۇشۇنداقكەن سىز دېگەندەك application.six 6 مۇنداق ئەمەسكەن . ئۆزگەرمىدىمغۇ ؟

kulke0997
يازمىلار: 111
تىزىملانغان ۋاقتى: پەيشەنبە نويابىر 29, 2007 10:40 am
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان kulke0997 » سەيشەنبە ماي 06, 2008 7:00 am

[img]http://www.intil.cn/bbs/UpFile/UpAttachment/2008-5/200856143758.jpg[/img]

ئاشۇ ئۇچۇر شۇ . ئەسلى ئېنگىلىزچە ئىدى ، مەن خەنزۇچە تىل يامىقى قوشۇپ كۆرۈپ باققان ئىدىم

Pinhan
يازمىلار: 42
تىزىملانغان ۋاقتى: چارشەنبە ئاپرىل 04, 2007 5:44 pm
ئالاقىلىشىش:

يازما يوللاش تەرىپىدىن يوللانغان Pinhan » چارشەنبە ماي 07, 2008 12:53 am

گەپنى تەتۈر دەپتىمەن ...

ئىنكاس يوللاش
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

گە قايتىش

توردىكى ئەزالار

مۇنبەردىكى ئەزالار: 1 ۋە 0 مېھمانلار